Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Yrittäjän ammattitutkinto

Tutkintotavoitteinen koulutus
Tutkintotavoitteinen koulutus

Hyvästä paremmaksi! Onko tämä sinun ja kauppasi tavoite 2020? Jos on, niin kutsun sinut mukaan osaavaan joukkoomme kehittämään niin kaupantoimintoja, kuin omia yrittäjä taitoja, tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Tavoite

Yrittäjän ammattitutkinto- valmennuksella kehitetään yrityksen toimintoja ja omia valmiuksia johtaa kauppaa menestyksekkäästi kiristyvässä kilpailutilanteessa. Valmennuksella jaetaan omaa osaamista ja saadaan ideoita ryhmän muilta kauppiasjäseniltä. Ajatustenvaihto onkin isossa roolissa valmennuksen aikana. Verkostoituminen muiden kauppiaiden kanssa on tärkeä osa valmennusta. Opiskelija paneutuu kaupan toimintoihin syvällisemmin, kuin arjen kiireessä usein keretään tekemään.

Kohderyhmä
Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu toimiville yrittäjille, yrittäjäpuolisoille, sekä muille yrittäjäperheen jäsenille. Henkilöille, joilla on halu kehittää omaa yritystoimintaa ja omia yrittäjävalmiuksia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Koulutuksen kesto
Koulutuksen kesto on keskimäärin noin 0,5-1 vuotta. Opiskelu ja tutkinnon suorittaminen määräytyvät yksilöllisesti henkilökohtaistamisen myötä.

Aikataulu ja sijainti
21.1.2020 Taitotalo, Helsinki
Voit hakeutua koulutukseen sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksen aloitus sovitaan henkilökohtaistamisen myötä.

Pääsisältö ja toteutustapa

Sisältö

ohessa lähijaksojen aihealue tarjonnasta:
• toimintaympäristö, oleellinen osa yritystoimintaa
• yrityksen analysointi ja kehittäminen
• liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma
• omat valmiudet ja niiden kehittäminen
• henkilöstön johtaminen ja keskeiset työsuhdeasiat
• myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
• digitaaliset työvälineet ja some viestintä, markkinoinnin lakiasiat
• talousosaaminen haltuun
• mahdollisuus valita muusta kurssitarjonnasta oman kehittymisen kannalta tarpeellisia aihealueita (nämä sovitaan henkilökohtaistamisen yhteydessä)

 

Toteutus

Hakeutumisvaiheen henkilökohtaistamisessa arvioidaan hakijan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet, huomioiden myös yrityksen kehittämistarpeet. Lähiopinnot suunnitellaan kunkin opiskelijan lähtökohdista ja tavoitteista. Etäopiskeluun sisältyy ohjattua etäopiskelua, verkko- ja itseopiskelua. Lähiopetus toteutetaan 1-2 päivän lähijaksoina.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoitoittautuminen tästä

 

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Taitotalon sivuilla oleva henkilökohtainen opiskelijamaksu (150€) EI koske keskolaisia opiskelijoita.

 

Kouluttaja

Mirkku Niemi

PalveluAmi

puh. 020 7461 243

mirkku.niemi@amiedu.fi

 

Koulutuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu)