Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Ruokatietoutta ja trendejä (Ruokamestarin diplomin osa)

Lähi/Monimuotokoulutus

Haluatko oppia lisää ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin liittyviä asioita. Osallistumalla koulutuspäivään kasvatat tietouttasi ja kehität ruokaosaamistasi, jota voit hyödyntää asiakaspalvelussa ja lisämyynnin tekemisessä. Päivän päätteeksi nautimme monipuolisen ateriakokonaisuuden valmistamistamme raaka-aineista teemoihin sopivien ruokajuomien kera.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ruokamaailman ajankohtaisiin asioihin. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.


Kohderyhmä

Henkilöille, jotka haluavat lisätä tietouttaan ravitsemuksen, erityisruokavalioiden, ruokakulttuurien sekä ajankohtaisten ruokatrendien osalta. Koulutus on osa Ruokamestarin diplomin suorittamisesta.


Koulutuksen kesto

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Amiedun opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää). Tarkemmat päivät Amiedun koulutuskalenterissa.


Aikataulu ja sijainti
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
4.9.2019 Jatkuva haku
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
12.2.2020 Jatkuva haku

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksessa käydään läpi ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin liittyviä asioita. Valmistetaan ja arvioidaan ko. teemoihin sopivia ruokatuotteita ja pohditaan niiden kaupallisia mahdollisuuksia. Valitaan tuoteryhmiin sopivia ruokajuomasuosituksia mm. vieraat kulttuurit ja ravitsemus huomioiden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä.

Jatkuva haku.

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Amiedussa (+ alv 24%).
Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Kouluttaja

Hans Tikkanen
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@amiedu.fi