Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Ruokatietoutta ja trendejä (Ruokamestarin diplomin osa)

Lähikoulutus
Lähikoulutus

Haluatko oppia lisää ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin liittyviä asioita. Osallistumalla koulutuspäivään kasvatat tietouttasi ja kehität ruokaosaamistasi, jota voit hyödyntää asiakaspalvelussa ja lisämyynnin tekemisessä. Päivän päätteeksi nautimme monipuolisen ateriakokonaisuuden valmistamistamme raaka-aineista teemoihin sopivien ruokajuomien kera.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ruokamaailman ajankohtaisiin asioihin. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.


Kohderyhmä

Henkilöille, jotka haluavat lisätä tietouttaan ravitsemuksen, erityisruokavalioiden, ruokakulttuurien sekä ajankohtaisten ruokatrendien osalta. Koulutus on osa Ruokamestarin diplomin suorittamisesta.


Koulutuksen kesto

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Taitotalon opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää). Tarkemmat päivät Taitotalon koulutuskalenterissa.


Aikataulu ja sijainti
Taitotalo, Valimotie 8 00380 Helsinki
Uudet päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksessa käydään läpi ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin liittyviä asioita. Valmistetaan ja arvioidaan ko. teemoihin sopivia ruokatuotteita ja pohditaan niiden kaupallisia mahdollisuuksia. Valitaan tuoteryhmiin sopivia ruokajuomasuosituksia mm. vieraat kulttuurit ja ravitsemus huomioiden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkki ilmoitetaan myöhemmin. 

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Taitotalolla (+ alv 24%).
Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Kouluttaja

Hans Tikkanen
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@taitotalo.fi

Koulutuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu)