Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Ruokamestarin näyttöpäivä Ruokamestarin diplomin suorittajille

Lähi/Monimuotokoulutus

Koulutuspäivässä pääset näyttämään Ruokamestarin taitojasi toteuttamalla ennakkoon suunnittelemasi 3- ruokalajin ateriakokonaisuuden annetun ohjeistuksen mukaisesti. Tulevana ruokamestarina hallitset ruokien valmistuksen ja tarjoilun Amiedun opetuskeittiössä sekä esittelet siihen liittyviä ruokajuomasuosituksia ja kaupallisia mahdollisuuksia.

Tavoite

Koulutuksen lähipäivät (3) jo suorittanut osoittaa Ruokamestarin diplomiin vaadittavaa osaamistaan suunnittelemalla ja toteuttamalla 3- ruokalajin ateriakokonaisuuden. Hän vahvistaa ruokaosaamistaan perehtymällä ja toteuttamalla ruokakokonaisuuden ja esittelemällä sen kaupallisia mahdollisuuksia esim. käyttöyhteystuotteiden osalta. Opiskelija saa palautetta työskentelystään sekä valmistamastaan ateriakokonaisuudesta.
 
Osallistumalla 4 (3+ Ruokamestarin näyttöpäivä) lähipäivään sekä suorittamalla niihin liittyvät tehtävät ja Ruokamestarin näytön opiskelijalle myönnetään Amiedun Ruokamestarin diplomi osoituksena monipuolisesta ruokaosaamisesta.


Kohderyhmä

Henkilöille, jotka suorittavat Ruokamestarin diplomin Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon ohella ja ovat osallistuneet Ruokamestarin diplomin 3 lähipäivään.


Koulutuksen kesto

Yksi päivä.


Aikataulu ja sijainti
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
27.11.2019
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
13.5.2020

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuspäivässä opiskelija suunnittelee 3- ruokalajin ateriakokonaisuuden ennakkoon annetun ohjeistuksen mukaisesti. Opiskelija valmistaa ateriakokonaisuuden Amiedun opetuskeittiössä ja esittelee siihen liittyviä ruokajuomasuosituksia sekä kaupallisia mahdollisuuksia.
Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan opiskelijan valmiudet Ruokamestarin näytön suorittamiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä.

Jatkuva haku.

Hinta

Koulutus on maksuton Ruokamestarin diplomin suorittajalle.

Sisältää mahdollisen opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Kouluttaja

Hans Tikkanen
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@amiedu.fi