Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Ruokaa merenelävistä (Ruokamestarin diplomin osa)

Lähi/Monimuotokoulutus

Tule mukaan oppimaan kalojen, äyriäisten ja nilviäisten käsittelyä ja niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Kasvatat osaamistasi tuoteryhmän tuotteista ja saat lisää taustatietoa asiakaspalveluun ja lisämyynnin tekoon. Päivän päätteeksi pääset nauttimaan tasokkaan ateriakokonaisuuden valmistamistamme raaka-aineista tuoteryhmälle sopivien ruokajuomien kera.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia säilyttää, käsitellä, valmistaa ja myydä kalaa, äyriäisiä ja nilviäisiä. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.


Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on kalankäsittelyn perustaidot hallinnassa ja haluavat lisätä tietouttaan tuoteryhmässä. Koulutuksen pääpaino on tuoteryhmän raaka-aineisiin tutustumisessa ja ruoaksi valmistamisessa. Koulutus on osa Ruokamestarin diplomin suorittamista.


Koulutuksen kesto

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Amiedun opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää).


Aikataulu ja sijainti
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
3.9.2019
Amiedu, Valimotie 8 00380 Helsinki
11.2.2020

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksessa käydään läpi kalojen, äyriäisten ja nilviäisten käsittelyä sekä niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Lisäksi tutustutaan ruokajuomasuosituksiin ja tuoteryhmän ajankohtaisiin asioihin.

Ilmoittautuminen

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus hakeutujalle. Koulutus toteutetaan erillisenä koulutuspäivänä Amiedun koulutuskalenterin aikataulun mukaisesti. Sisällön laajuus on 8 tuntia ja lisäksi Ruokamestarin diplomin suorittajille opiskelijan kehittymistarpeiden/ aiemman osaamisen mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. 

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Amiedussa (+ alv 24%).
Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiöllä.

Kouluttaja

Hans Tikkanen
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@amiedu.fi