Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Ruokaa lihasta ja ”lihan korvikkeista” (Ruokamestarin diplomin osa)

Lähikoulutus
Lähikoulutus

Tule mukaan oppimaan lihojen käsittelyä (sika, nauta, siipikarja, riista) ja niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Kasvatat osaamistasi tuoteryhmän tuotteista ja saat taustatietoa asiakaspalveluun ja lisämyynnin tekoon. Pääset tutustumaan myös kasvipohjaisten ”lihatuotteiden” käsittelyyn ja käyttömahdollisuuksiin. Päivän päätteeksi nautimme tasokkaan ateriakokonaisuuden valmistamistamme raaka-aineista tuoteryhmälle sopivien ruokajuomien kera.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia säilyttää, käsitellä, valmistaa ja myydä lihaa. Lisäksi opiskelija tutustuu ja valmistaa ruokia kasvipohjaisista ”lihatuotteista” ns. ”lihankorvikkeista”. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.


Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on lihankäsittelyn perustaidot hallinnassa ja haluavat lisätä tietouttaan tuoteryhmässä. Koulutuksen pääpaino on tuoteryhmien raaka-aineisiin tutustumisessa ja ruoaksi valmistamisessa. Koulutus on osa Ruokamestarin diplomin suorittamista.


Koulutuksen kesto

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Taitotalon opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää).


Aikataulu ja sijainti
Taitotalo, Valimotie 8 00380 Helsinki
Koulutus siirretään myöhäisempään ajankohtaan.

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksessa käydään läpi eri lihojen ominaisuuksia ja käsittelyä (sika, nauta, siipikarja, riista) ja niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Tutustutaan kasvipohjaisten ”lihatuotteiden” valikoimaan ja niiden käyttömahdollisuuksiin. Valitaan tuoteryhmiin sopivia ruokajuomasuosituksia sekä perehdytään tuoteryhmän ajankohtaisiin asioihin.

Ilmoittautuminen

Uusien lähipäivien ajankohdat ja ilmoittautumislinkki ilmoitetaan myöhemmin.

Jatkuva haku.

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Taitotalossa (+ alv 24%)
Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Kouluttaja

Hans Tikkanen
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@taitotalo.fi

Koulutuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu)