Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Lihaosaamisen koulutus

Lähikoulutus
Lähikoulutus

Lihan käsittelykoulutus K-Supermarkettien ja K-Citymarkettien palvelutiskien myyjille sekä muille lihaosaamista tarvitseville.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on perehtyä keskeisten kaupassa myytävien lihojen käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön sekä vahvistaa raaka- ainetuntemusta ja lihojen käsittelytaitoja. Koulutus antaa lisää valmiuksia asiantuntevaan ja tuloksellisempaan tuoreen lihan myyntityöhön.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu K-Supermarkettien ja K-Citymarkettien palvelutiskien myyjille sekä muille lihaosaamista tarvitseville. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista lihojen käsittelystä.


Koulutuksen kesto

Kaksi peräkkäistä päivää, klo 9.00-16.00.


Aikataulu ja sijainti

Helsinki, Taitotalo 8.-9.9.2020.
Valimotie 8, 00380 Helsinki
Ilmoittaudu tästä linkistä


Tampere, Marttala 21.-22.10.2020.
Hämeenpuisto 39 A, 33200 Tampere
Ilmoittaudu tästä linkistä

 

24.-25.11.2020 Paikka ilmoitetaan myöhemmin ja sitten avataan ilmoittautumislinkki.

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat mm:

  • kaupallisesti tärkeimmät lihatuotteet (nauta, sika, broileri, lammas)
  • lihan hygieeninen käsittely ja oikeat työtavat
  • lihaosaston kannattavuus
  • lihan käsittely ja jatkojalostaminen esim. palvelutiskituotteiksi
  • lihatiskin esillepanon pääperiaatteet
  • myyntityö lihatiskillä; tuotetuntemus – palvelu – lisämyynti - tarinat

Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle käytännönläheisenä koulutuksena innostaen, kannustaen ja rohkaisten tuoreiden lihojen myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Koulutuskokonaisuus sisältää paljon käytännön työskentelyä yhdessä pari- ja ryhmätöinä.

Kustannukset

Koulutusten toteuttamiseen on haettu Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 290 euroa (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista.

Ilmoittautuminen

Koulutus toteutetaan, mikäli on vähintään 10 osallistujaa.


Lisätietoja

Jani Tynkkynen

Osastopäällikkö, liha

puh. 050 494 8999

jani.tynkkynen@kesko.fi

Hans Tikkanen, kouluttaja
Taitotalo
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@taitotalo.fi

 

Asiakaspalvelu

(ma-to klo 8-16, pe 8-14)

Puhelin 010 80 80 90, asiakaspalvelu@amiedu.fi

 

Koulutuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.