Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Lihaosaamisen koulutus

Lähikoulutus
Lähikoulutus

Lihan käsittelykoulutus K-Supermarkettien ja K-Citymarkettien palvelutiskien myyjille sekä muille lihaosaamista tarvitseville.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on perehtyä keskeisten kaupassa myytävien lihojen käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön sekä vahvistaa raaka- ainetuntemusta ja lihojen käsittelytaitoja. Koulutus antaa lisää valmiuksia asiantuntevaan ja tuloksellisempaan tuoreen lihan myyntityöhön.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu K-Supermarkettien ja K-Citymarkettien palvelutiskien myyjille sekä muille lihaosaamista tarvitseville. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista lihojen käsittelystä.


Koulutuksen kesto

Kaksi peräkkäistä päivää, klo 9.00-16.00.


Aikataulu ja sijainti

Helsinki, Taitotalo 24-25.3.2020 siirretty ajankohtaan 8.-9.9.2020. Koulutus on tällä hetkellä täynnä, seuraa paikkatilannetta.
Valimotie 8, 00380 Helsinki

 

Tampere,  Marttala 13.-14.5.2020 siirretty ajankohtaan 21.-22.10.2020. Koulutus on tällä hetkellä täynnä, seuraa paikkatilannetta.
Hämeenpuisto 39 A, 33200 Tampere

 

24.-25.11.2020 Paikka ilmoitetaan myöhemmin ja sitten avataan ilmoittautumislinkki.

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat mm:

  • kaupallisesti tärkeimmät lihatuotteet (nauta, sika, broileri, lammas)
  • lihan hygieeninen käsittely ja oikeat työtavat
  • lihaosaston kannattavuus
  • lihan käsittely ja jatkojalostaminen esim. palvelutiskituotteiksi
  • lihatiskin esillepanon pääperiaatteet
  • myyntityö lihatiskillä; tuotetuntemus – palvelu – lisämyynti - tarinat

Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle käytännönläheisenä koulutuksena innostaen, kannustaen ja rohkaisten tuoreiden lihojen myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Koulutuskokonaisuus sisältää paljon käytännön työskentelyä yhdessä pari- ja ryhmätöinä.

Kustannukset

Koulutusten toteuttamiseen on haettu Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 290 euroa (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista.

Ilmoittautuminen

Koulutus toteutetaan, mikäli on vähintään 10 osallistujaa.

 

Kevään koulutukset peruttu koronaviruksen vuoksi ja koulutukset siirretään syksyyn. Uudet päivät lisätään, kun ne on kalenteroitu.


Lisätietoja

Jani Tynkkynen

Osastopäällikkö, liha

puh. 050 494 8999

jani.tynkkynen@kesko.fi

Hans Tikkanen, kouluttaja
Taitotalo
puh. 020 7461 496
hans.tikkanen@taitotalo.fi

 

Asiakaspalvelu

(ma-to klo 8-16, pe 8-14)

Puhelin 010 80 80 90, asiakaspalvelu@amiedu.fi

 

Koulutuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.