Koulutus on suunnattu K-Citymarketien, K-Supermarketien ja K-Marketien kalamyyjille, jotka haluavat kehittyä kalankäsittelytaidoissaan. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelystä.
Koulutuksen tavoitteena on innostaa kalan käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön. Koulutuksen jälkeen opiskelija osaa käsitellä kaloja, sekä tuntee eri kalalajien ominaisuudet ja osaa antaa asiakkaille ohjeita liittyen kalan käsittelyyn ja valmistukseen. Keittiöosuudessa opetetaan valmistamaan eri kalalajeja erilaisilla tekniikoilla.
Koulutus on suunnattu K-Marketien, K-Supermarketien ja K-Citymarketien kalaosaston työntekijöille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelyssä.
2 päivää klo 9.00-16.00
Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle. Koulutuksessa käsitellään eri kalalajeja ja valmistetaan niitä eri tavoin. Koulutuskokonaisuus sisältää käytännön työskentelyä pareittain.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.aikoacademy.fi/koulutukset/kalankasittely-tuontikala-ja-ayriaiskoulutus/
Helsinki 21.-22.5.2024, Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2024
Oulu 8.-9.10.2024, Ilmoittautuminen päättyy 17.9.2024
Helsinki 5.-6.11.2024, Ilmoittautuminen päättyy 15.10.2024
Salasana: KESKO
Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen suljetaan, kun koulutus on täynnä. Ilmoittautuminen sulkeutuu viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua.
Ennen ilmoittautumista keskustelethan esihenkilösi/kauppiaasi kanssa koulutukseen osallistumisesta.
Koulutuksen järjestäjä:
Aiko Academy.
Yhteyshenkilö asiakkuuspäällikkö Elise Yli-Hyövälti
elise.yli-hyovalti(at)sasky.fi
050 441 5774
Kouluttajana toimii Antti Reinikainen 010 532 4919
Lisätietoja
Hinta
Koulutusten toteuttamiseen on haettu Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 370 euroa (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista.