Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Kalankäsittelykoulutus

1007
Lähikoulutus

Koulutus on suunnattu K-Citymarketien, K-Supermarketien ja K-Marketien kalamyyjille, jotka haluavat kehittyä kalankäsittelytaidoissaan. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelystä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on innostaa kalan käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön sekä vahvistaa kalan raaka-ainetuntemusta ja kalankäsittelytaitoja. Lisäksi tavoitteena on antaa lisää valmiuksia asiantuntevaan tuoreen kalan myyntityöhön. Koulutuksessa tutustutaan kalamarkkinan ajankohtaisiin ilmiöihin ja haasteisiin.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu K-Marketien, K-Supermarketien ja K-Citymarketien kalaosaston työntekijöille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelyssä.


Koulutuksen kesto

2 päivää klo 9-16


Aikataulu ja sijainti
Oulu
4.-5.10.2022
Kuopio
22.-23.11.2022

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle käytännönläheisenä koulutuksena innostaen, kannustaen ja rohkaisten tuoreen kalan myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Koulutuskokonaisuus sisältää paljon käytännön työskentelyä yhdessä pari- ja ryhmätöinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Oulussa pidettävään lokakuun koulutukseen 27.9.2022 mennessä tästä.

Ilmoittautuminen Kuopiossa pidettävään marraskuun koulutukseen 28.10.2022 mennessä tästä.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuspaikan osoite ennen koulutusta.

Hinta 

Koulutusten toteuttamiseen on haettu Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 370 euroa (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista. 

Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen suljetaan, kun koulutus on täynnä.