Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Juustotaitaja 1

1007
Lähikoulutus

Juustotaitaja 1 -koulutuspäivät on tarkoitettu juusto-osaston myyjille ja osastovastaaville, joilla ei ole pitkää kokemusta juusto-osastosta. Koulutuksen jälkeen osallistuja on motivoitunut ja innostunut juusto-osastonsa kehittämisestä osaamisen ja ammattitaidon kasvaessa.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osallistuja on motivoitunut ja innostunut juusto-osastonsa kehittämisestä osaamisen ja ammattitaidon kasvaessa. Osaa suunnitella ja ohjata osaston toimintaa kannattavasti. Osaa hyödyntää juustotuntemustaan asiakastilanteissa. Tuntee juusto-osaston sesongit ja osaa hyödyntää tietoa osaston esillepanojen suunnittelussa ja toteutuksessa Tuntee pääpiirteittäin juustojen (myös herkuttelujuustojen) eri laadut ja niiden erot. Pystyy hyödyntämään osaamistaan herkuttelujuustojen myynnin kehittämisessä. Koulutus tarkoitettu K-Kauppojen juusto-osaston myyjille ja osastovastaaville, joilla ei ole vielä pitkää kokemusta juusto-osastosta.


Kohderyhmä

Juusto-osaston vastaavat


Koulutuksen kesto

2 koulutuspäivää


Aikataulu ja sijainti

Juustotaitaja 1 K-ryhmä Helsinki 12.-13.9.2023 - Taitotalo/PERUTTUPääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksen sisältö
Koulutus sisältää kaksi peräkkäistä koulutuspäivää. Koulutus sisältää ennakkotietokartoituksen ja ennakkotehtävän, joka lähetetään kutsun yhteydessä. Suorita ennen Juustotaitaja 1 -koulutusta Maidon verkkokoulutuksesta Juusto-osuus ja tutustu K-netin maidon ja juuston ohjeistuksiin.

Koulutuksen toteutus ja ilmoittautuminen

Ryhmän koko on 10-12 henkilöä.

Haku päättyy 2 viikkoa ennen ko toteutusta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä:

Juustotaitaja 1 K-ryhmä Helsinki 12.-13.9.2023 - Taitotalo/PERUTTU

Koulutuksen hinta
220 € + alv / opiskelija.

Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö tukee 50 % valmennuksen kustannuksista, jolloin kauppiaan maksuosuus on 220 € + alv 24% / opiskelija. Koulutuksen hintaan sisältyy ruokailut. Kauppias vastaa opiskelijan matka- ja majoituskuluista.

Lisätietoja
Yhteydenotot sähköpostitse
Hilkka Peltola
Vastuukouluttaja
hilkka.peltola@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
(ma-pe klo 8-16)
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@taitotalo.fi