Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Koulutussopimuksella palvelutiskimyyjäksi

Monimuotokoulutus
Monimuotokoulutus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä K-supermarket- kauppojen ja Taitotalon kanssa ja siihen sisältyy lähiopetusjaksoja ja työssäoppimista.

Tavoite

Saat valmiudet työskennellä palvelutiskillä, perehdyt tuotetuntemukseen sekä tuotteiden esillelaittoon. Koulutuksen jälkeen sinun on mahdollisuus keskustella työllistymisestä suoraan K-Supermarkettiin ja mahdollisesti jatkaa koulutusta oppisopimuksella suorittaen ammattitutkinnon.


Kohderyhmä

Hakijalta toivomme vähintään 17 vuoden ikää, aitoa kiinnostusta kaupan alaan ja ruokaan sekä innostunutta suhtautumista asiakaspalvelu- ja myyntitaitojen kehittämiseen palvelutiskillä.


Koulutuksen kesto

Koulutuksen ajankohta on 13.10.2020 - 17.2.2021

 

Opiskelujaksojen toteutustapa täsmentyy myöhemmin.

Koulutus on mahdollista suorittaa Helsingin alueen tietyissä K-Supermarketeissa, joihin on kaikkiin hyvät kulkuyhteydet.


Aikataulu ja sijainti
Koulutus alkaa 13.10.2020

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutukseen sisältyy 10 lähipäivää teoria- ja käytännön opetusta Taitotalossa asiakaspalveluun, myyntiin, ruokatuotteiden käsittelyyn ja valmistukseen. Lisäksi koulutettavat saavat ohjausta tutkinnon osien suorittamiseen.

Työssäoppimisen jaksolla perehdyt K-Supermarket ketjuun, konseptikäsikirjoihin ja -ohjeisiin sekä suoritat palvelutiskin myyntityöhön liittyviä työtehtäviä myymälässä aidossa asiakaspalvelutilanteessa.

Ilmoittautuminen:
Hae paikkaa Staffpointin sivujen kautta

Koulutus on maksuton

Yhteystiedot:
Taitotalo
Hilkka Peltola
hilkka.peltola@taitotalo.fi tai p. 020 7461 611 
Kesko
Pirjo Tiainen
pirjo.tiainen@kesko.fi tai p. 0400418708