Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Intersport lajimestarikoulutus

1010
Tutkintotavoitteinen koulutus

Lajimestarikoulutus on Intersportin myyjille räätälöity koulutusohjelma. Koulutus soveltuu hyvin sinulle, jos haluat laajentaa kokonaisvaltaisesti osaamistasi liikunta-alalla sekä syventää oppeja joko juoksun tai luontoliikunnan saralla.

Tavoite

Lajimestarikoulutuksen aikana suoritat liikunnan- ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisalalla. Tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito ja osaaminen osoitetaan näytöillä aidoissa työtilanteissa ja -prosesseissa.

Juoksumestari koulutuksessa tullaan käymään juoksun teknistä sekä taidollista osaamista, ohjelmointia sekä monipuolista harjoittelua.  

Luontolajimestarit puolestaan suuntautuvat luonnossa liikkumiseen ja sen hyvinvointivaikutuksiin. Tämän lisäksi luontoliikuntaan suuntaavat opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat yön yli retken, jossa oppivat vahvasti luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn liittyviä taitoja.

Valmistuttuasi voit käyttää tutkintonimikettä liikuntaneuvoja (AT). Koulutuksen yhteydessä voit suorittaa myös Urheiluopistojen Personal Trainer -sertifikaatin.


Kohderyhmä

Intersportin myyjät


Koulutuksen kesto

Koulutuskokonaisuus sisältää  orientaatiowebinaariin sekä 7 kolmen päivän intensiivistä lähijaksoa Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä tai sen lähiympäristöissä.  


Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa suuri osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla, omaa työtä ja osaamista kehittäen.


Aikataulu ja sijainti

Koulutuksia ei ole tarjolla tällä hetkellä.Pääsisältö ja toteutustapa

 

Opit ja oivallat asioita liikunta-alan kentältä. Saat Suomen Urheiluopiston osaavan henkilöstön tuen, sähköisen oppimisalustan ja inspiroivan oppimisympäristön. Vierumäen monipuoliset olosuhteet sekä työpaikalle räätälöidyt oppimistehtävät tukevat oppimistasi.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia liikunta-alan ammattilaisena sekä tuoda osaamisesi esiin asiantuntijana Intersport-myymälässä.

 

Valmentaja

Vierumäen urheiluopiston valmentajat

Iina Mannonen ja Jutta Hautamäki 

 

Lisätietoja

Juhana Toivonen, henkilöstöpäällikkö
juhana.toivonen@kesko.fi

(Anu Haapoja, koulutuspäällikkö, anu.haapoja@kesko.fi)

 


Hinta
1500 € + alv/ osallistuja