Koulutuksen tarkoituksena on perehtyä monipuolisesti tuontikaloihin sekä äyriäisiin. Koulutus soveltuu hyvin niille henkilöille, jotka työskentelevät kalaosastolla ja haluavat oppia lisää tuontikalojen ja äyriäisten myynnin mahdollisuuksista.
Koulutuksessa keskitytään merenelävien oikeinalaiseen valmistukseen ja käsitellään kaupallisesti potentiaalisia mereneläviä. Koulutuksen avulla opiskelija saa varmuutta oikeanlaiseen käsittelyyn ja ruokaosaamiseen. Koulutuksessa valmistetaan ja maistellaan useita eri mereneläviä.
Kalaosaston työntekijät, kalamestarit, myymäläpäälliköt ja kauppiaat
2 päivää klo 9.00-16.00
Merenelävien käsittely, ruuan valmistus ja maistelu.
Ilmoittautuminen
Ennen ilmoittautumista keskustelethan esihenkilösi/kauppiaasi kanssa koulutukseen osallistumisesta.
Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen sulkeutuu kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua.
12.-13.11.2024 Helsinki, ilmoittautuminen päättyy 22.10.2024
26.-27.11.2024 Oulu, ilmoittautuminen päättyy 5.11.2024
Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.aikoacademy.fi/koulutukset/kalankasittely-tuontikala-ja-ayriaiskoulutus/
Salasana: KESKO
Koulutuksen järjestäjä
Aiko Academy.
Yhteyshenkilö asiakkuuspäällikkö Elise Yli-Hyövälti
elise.yli-hyovalti(at)sasky.fi
050 441 5774
Kouluttaja
Antti Reinikainen
puh. 010 532 4919
Kalatukku E.Eriksson
Lisätietoja koulutuksesta
kaupankoulutukset@kesko.fi